Gebruiksvriendelijke ontwerpen

UX & Coding

UX-Design

Centric- afstudeerstage

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzocht of een spraakgestuurd systeem (ofwel voiceUI), meerwaarde heeft voor de e-diensten die Centric biedt. Op basis van gedane onderzoek heb ik een HiFi prototype ontwikkeld in Adobe XD en een advies uitgebracht aan de directie. 

Platformen: Web & Google Assistant

Resultaat: een werkend en getest HiFi prototype samen met nagebootste Google Assistant Schermen.

Coding

House of Plants

Een passie project om mijn kennis van HTML & CSS (LESS), weet een beetje op te frissen. Daarnaast ben ik ook helemaal klaar met al die websites die verschillende informatie geven over exact hetzelfde plantje waarvoor ik eerst drie reclamebanners moet wegklikken en door vijf andere pagina’s moet gaan voordat ik er ben.

 

Platform: Web (responsive)

Codeertalen: Html, Css (LeSS)

Resultaat: www.marcedel.nl/hop

UX & Coding

COLLECTIFY

Voor deze klant heb ik een wordpress website opgezet met custom css. Collectify wil met dit het platform het collectief inkopen bevorderen. 

Platform: Web (responsive)

Technieken: WordPress & custom css

Resultaat: www.collectify.nl

Coding

City of music

City of Music is een passie project van mij om mijn vaardigheden op te krikken en te verfrissen. Met City of Music wil ik van de stad één groot podium maken voor artiesten zoals je ziet in de zuid-europese landen waar er een flink aantal muzikanten of andere artiesten op de straat een act uitvoeren. Dit geeft een veel leuker sfeerbeeld in mijn ogen dan het huidige beeld hier in Nederland. Met City of Music wil ik daar verandering in brengen.

Platform: Web (responsive)

Technieken: Html, Css (LeSS), Javascript

Resultaat: www.marcedel.nl/com

UX & Coding

Road to happinesss

Voor deze klant heb ik een wordpress website opgezet met custom css. Road To Happiness is een coachings platform. Ik was hier vooral verantwoordelijk voor de backend en het klaar zetten van alle functies zodat de klant zelf dit kon aankleden. Ik zelf heb alle backend klaar gezet inclusief, de voor mij onbekende, koppeling met calandly. Calandly is een platform waar je de eindgebruiker automatisch een agenda item kan laten inplannen zonder dat je daar contact voor hoeft op te nemen vooraf.

 Platform: Web (responsive)

Technieken: WordPress (koppeling calandly) & custom css

Resultaat: https://roadtohappiness.nl/